THE LIVING ROOM OF M.D HOUSE

A 20-year-old private house, situated in the city of Gedera, has undergone a meticulous renovation process following the FEEL RENOVATED path. The journey began with a detailed interior layout plan aimed at adapting the entrance floor to create a separate apartment for the couple, including a suite with a spacious closet and an inviting bathroom equipped with a laundry cabinet on the same floor. Of course, there is complete access to the communal space where the entire family gathers. The house has been designed using high-quality natural finishing materials, personally crafted carpentry, and a metal library that encapsulates the family’s stories over the years.

Good Things Come to Those Who Sign up.

Sign up for design information, exclusive content, shopping guides and more.

Open WhatsApp
1
💬 Need help?
Hey,
How can I help?
Skip to content