C.R.HOUSE

A project in the FEEL PASSION track They say that the kitchen is the heart of the house! When the C&R couple approached me about renovating and designing the kitchen with sloping walls, as much as it was a challenge and I gladly accepted! As you know, the meaning of the feeling in space causes us feelings and emotions. The purpose of the planning was to achieve straighter lines and a concentration of areas in accordance with the actions and habits of the household members. The materials chosen are stone tile which gives a feeling of rusticity and warmth and creates a border for the kitchen area. The cabinets were chosen in a matte white shade with a delicate frame pattern to give a modern look to the classic rusticity combined with bronze handles. The lighting fixtures were designed according to the activity areas with separate ignitions to control the amount and distribution of light according to the activity hours of the household members.

Good Things Come to Those Who Sign up.

Sign up for design information, exclusive content, shopping guides and more.

Open WhatsApp
1
💬 Need help?
Hey,
How can I help?
Skip to content