M.D HOUSE

A 20-year-old private house, situated in the city of Gedera, has undergone a meticulous renovation process following the FEEL RENOVATED path. The journey began with a detailed interior layout plan aimed at adapting the entrance floor to create a separate apartment for the couple, including a suite with a spacious closet and an inviting bathroom equipped with a laundry cabinet on the same floor. Of course, there is complete access to the communal space where the entire family gathers. The house has been designed using high-quality natural finishing materials, personally crafted carpentry, and a metal library that encapsulates the family’s stories over the years.

Do You Want to Hear More Details About the Method? Leave Details:

Open WhatsApp
1
💬 Need help?
Hey,
How can I help?
Skip to content